Bingomolen of Bingomachine ?

Bingomolen of Bingomachine, wat kies jij?

De keus om met een bingomolen of bingomachine te werken is heel persoonlijk. Zo zijn sommige gehecht aan het nostalgische geluid van draaiende bingomolen en zien dit toch wel als een onderdeel van sfeer.

Toch valt er ook iets te zeggen voor de elektronische bingomachines. Zo zijn deze bingomachines ideaal voor middelgrote tot grote ruimtes. Daarnaast is de bingomachine ook ideaal voor senioren. Wanneer men wat slechter gaat zien of horen, is de bingomachine met een display met grote getallen een uitkomst. Het spelen van bingo gaat zonder het herhalen van de cijfers een stuk sneller en overzichtelijker.

De klassieke bingomolen

Voor diegene die graag bij de ouderwets gezellige bingomolen blijven, zijn er diverse Professionele Bingomolens in het assortiment, leverbaar van klein tot XL en in diverse kleuren.

bingomolen gold xl
bingomolen xl rood art
bingomolen zwart bingobal art
bingomolen zwart voet
bingomolen zwart onderkant
bingomolen zwart opening

De professionele bingomoles zijn gemaakt van stevig metaal met kunststof coating waardoor deze soepel en stil roteert. De bingomolen is ontworpen en gemaakt voor intensief gebruik en staat stevig op zijn plek vanwege de antislip voetjes. Het houten handvat zorgt voor een stevige grip en fraaie uitstraling.

Elektronische bingomachines, yes please!

Zoals gezegd zijn elektronische bingomachines ideaal voor wat grotere groepen en middelgrote tot grote ruimtes. Onze klanten zijn erg enthousiast over het zorgvuldig geselecteerde aanbod elektrische bingo machines; ‘Jarenlang met een molen gewerkt, maar dit is echt een uitkomst! Je kunt nu prima alleen de bingo draaien en het publiek in de gaten houden.’

De elektronische bingomachines uit ons assortiment zijn zeer eenvoudig in gebruik en voorzien van een Nederlands-talige beschrijving. De bingo apparatuur genereert automatisch en geluidloos met iedere druk op de knop de bingonummers in een willekeurige volgorde en toont deze op het zeer heldere LED display.

Elektronische Bingomachine Wingo 4
Elektronische bingomachine Lucky Bingo achterkant
Bingo Blower Machine zwart
Elektronische bingomachine Disco Bingo

De beste verkochte bingo machine in een modern design is de Wingo 4. Deze machine is geschikt voor de middel tot grote ruimte. Heeft een simpele 3-knoppen bediening en is zeer eenvoudig in gebruik. Door de geïntegreerde uitklapbare voet staat de Wingo stevig op zijn plek. De Wingo 4 genereert automatisch en geluidloos met iedere druk op de knop de bingonummers in een willekeurige volgorde en toont deze op het zeer heldere LED display.