Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bingowinkel.nl werkt samen met fulfilment partner Montapacking. Onze partner verzorgd het gehele logistieke proces en zorgt ervoor dat alle bestellingen voor 23:45 geplaatst dezelfde dag nog worden verzonden.

Minimaal 10% van het personeelsbestand van Montapacking zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt afkomstig van [email protected]. [email protected] is een kleinschalige vorm van dagbesteding voor jongeren met een beperking tussen de 16 en 30 jaar.

Deze medewerkers zijn uiterst gemotiveerd en leveren een hoge mate van kwaliteit. Het doel is om ook deze medewerkers zoveel mogelijk te betrekken bij de dagelijkse bedrijfsvoering en hen zo onderdeel van het totale team te laten zijn.

De jongeren leren hoe ze moeten omgaan met structuur en verantwoordelijkheid. Ze helpen met het verpakken van de goederen, samenstellen van pakketten en het ordenen van het gedane werk als voorwerk voor de andere medewerkers. Dit allemaal onder professionele begeleiding.


Verpakking

Om je bestelling goed beschermd te verzenden en in goede staat aan te laten komen maken we gebruik van luchtzakjes als opvulmateriaal. De lucht wordt er in het warehouse pas ingeblazen en biedt een goede bescherming voor je aankoop. Een luchtzakje bestaat voor 99% uit lucht en is daardoor zeer milieuvriendelijk.


trees-for-all

Bingowinkel.nl is partner van Trees for All, een organisatie die bijdraagt aan een duurzame wereld door het planten van bomen wereldwijd.

Een boom levert circa 300 kilo papier op. Het aantal verkochte bingo en loterij papier door Bingowinkel.nl per jaar is circa 2400 kilo (8 bomen)

Bingowinkel.nl heeft de ambitie een verdubbeling van dit aantal om te zetten in bomen en plant daarom samen met Trees for All ieder jaar 16 bomen voor het project: Nieuwe natuur in Nederland.

Als klant van Bingowinkel.nl help jij dus automatisch mee aan een groener Nederland en duurzamere wereld. Bedankt daarvoor!

Trees for All Certificaat