Bingowinkel.nl is vernieuwd

vernieuwde shop banner

Bingowinkel.nl heeft veel aandacht besteed aan de wensen van onze klanten, een groter productaanbod en nieuw design.

Geniet nu tijdelijk van extra veel korting

Om de lancering van onze vernieuwde webshop te vieren is een groot deel van het assortiment tijdelijk extra scherp geprijsd. Pak nu je voordeel en shop met flinke kortingen. << Bekijk alle aanbiedingen >>

Klant accounts

Heb je een klant account met wachtwoord dan hebben we je adresgegevens meeverhuisd en hoef je deze niet nog een keer in te vullen. Vanuit privacy én veiligheidsoverweging is je wachtwoord niet meeverhuisd. Om een nieuw wachtwoord aan te maken ga je naar account en klik je op ‘wachtwoord vergeten’. Je kun jezelf ook gewoon opnieuw registreren als je dat prettiger vindt. Bestellen zonder het aanmaken van een account kan natuurlijk ook.

Design

Het design heeft een frisse update gekregen en is nu op al je apparaten (mobiel, tablet en desktop) perfect leesbaar.

Productaanbod

Het productaanbod is flink uitgebreid en hierin zijn de wensen van onze klanten doorslaggevend geweest:

  • Bingokaarten van karton in diverse prints voor events die net wat meer uitstraling en luxe vragen.
  • Push-out bingokaarten handig als je even geen bingodabbers in de buurt hebt en natuurlijk helemaal Corona Proof!
  • Onze topper de Bingo Blower machine is nu leverbaar in de kleuren Rood en Zwart. De zeer scherpe en concurrerende prijs is tijdelijk nóg scherper met € 50,- extra korting!
  • De loterijballen waarmee je een professionele en originele trekking verricht zijn nu verkrijgbaar in totaal 9 kleuren.
  • Vul de loterijballen of lootjes met ons nog verder uitgebreide assortiment loterij en tombola apparatuur. Tombola trommels en loterijschalen van Small, Medium tot XL! Bekijk ze hier.
  • Compleet en ge-update aanbod bingomolens met tijdelijk veel voordeel.
  • De Dabber! De onmisbare en zeer geliefde bingostift. Het aanbod bingodabbers is nu aangevuld met de Didi dabbers: 8 ontzettend leuke fun dabbers met ieder zijn eigen karaktertje. Bekijk het complete aanbod bingodabbers hier.

Gepersonaliseerde BINGO!

Vanwege de enorme vraag is het nu mogelijk om je eigen bingokaarten helemaal naar eigen wens te bedrukken. Jij bepaalt het ontwerp, wij zorgen dat jouw bingokaart in de allerbeste kwaliteit wordt gedrukt.

Productinformatie

Ieder artikel beschikt nu over maximale productinformatie zodat je een goede keuze kunt maken. Je vindt bij ieder artikel de afmetingen, specificaties en uiteraard een uitgebreide productomschrijving. De product afbeeldingen zijn altijd naar waarheid en waar dat kan zijn deze vanuit verschillende hoeken en situaties genomen.

Bij de elektronische bingo apparatuur is het nu mogelijk om de productbeschrijving vast vooraf te downloaden en in te zien & last but not least… van de elektronische bingo machines zijn nu video’s beschikbaar! Bekijk alle video’s op ons YouTube kanaal.

Verzenden & Bezorgen

Op werkdagen voor 23:45 besteld, morgen in huis. Ook is het vanaf nu mogelijk om de bestelling rechtstreeks bij een PostNL pakketpunt te laten bezorgen, een afleverdag te kiezen die jou goed uitkomt of bezorging in de avond. Een enorme sprong vooruit in flexibiliteit en service.

Betalen

Voor onze zakelijke klanten, zorginstellingen en onderwijs is het mogelijk achteraf te betalen. Onze particuliere klanten kunnen kiezen uit alle bekende betaalmethodes als: iDEAL, Visa, MasterCard, Maestro, Apple Pay en Overboeking (SEPA)

Voor onze EU klanten zijn de volgende betaalmethodes beschikbaar: Bancontact, KBC/CBC, Belfius Direct Net, SOFORT banking, Giropay, EPS, Visa, MasterCard, Maestro, CartaSi, Cartes Bancaires, Apple Pay en Overboeking (SEPA)

Zakelijke EU klant? BTW verlegd!

Goed nieuws voor onze zakelijke EU klanten. Bestel je van buiten Nederland en heb je een zakelijk btw nummer dan wordt de BTW niet meer aan je doorbelast. Na het invoeren van je BTW nummer volgt op de achtergrond een verificatie. Is de verificatie succesvol dan mag het factuurbedrag Excl. BTW worden betaald. Je ontvangt na afronden van je bestelling een intracommunautaire (btw verlegde) factuur. Bingowinkel.nl draagt zorg voor de fiscale afwikkeling.